Over Chartella

Hoevaak maak je het als single niet mee?

- Je bezoekt een datingsite die belooft dat aanmelding gratis is, je raakt enthousiast, je meldt je aan, en dan blijkt dat als je iemand vindt en er contact mee wil leggen je dan alsnog moet gaan betalen.

- Of je krijgt een homepagina voorgeschoteld die de indruk wekt dat het er wemelt van de actieve leden, en dan blijkt dat als je reageert je eigenljk nooit een reacties krijgt, of juist heel veel reacties krijgt, maar dan van leden wiens profiel nauwelijks is afgestemd op jouw wensen.

- Of je krijgt tijdens je aanmelding zoveel vragen op je afgevuurd voor het opbouwen van je profiel dat de zin in daten je al is vergaan voordat je überhaupt aan daten bent toegekomen.

- Of de site is zo onoverzichtelijk, rommelig en ongezellig dat als je er al in geslaagd bent een profiel samen te stellen, het verlangen naar die site terug te keren op den duur als vanzelf al als een kaarsje uitdooft.

Dat zoveel datingssites met bovengenoemde zaken in de fout gaan en niet door lijken te hebben dat het daarmee bezoekers op langere termijn eerder afstoot dan aantrekt, verbaasde ons keer op keer. Dit bewoog ons Chartella te bouwen en hopen daarmee te kunnen aantonen dat het wel degelijk mogelijk is alle diensten ECHT gratis te leveren met een beter product én ook nog eens af te rekenen met bovengenoemde misleidende praktijken en ongemakken.

Daten hoort wat ons betreft altijd als een leuke en ontspannende bezigheid ervaring te worden, niet als frustrerende en geestvermoeiend. Vandaar ook onze slogan: Chartella, de vrolijkste datingsite van Nederland!